Bulgur pšeničný
239

Bulgur pšeničný

0,30 /100g
 Skladom sklad 13ks
 Ako vybrať?
250g
O produkte

Bulgur je tradičným pokrmom na Blízkom východe. Používa sa hlavne na výrobu pilafov, kibbehov alebo šalátov. U nás je menej známy, aj keď nejde o exotickú surovinu. Využívame ho predovšetkým ako prílohu alebo ho dávame do plniek, fašírok alebo ho používame ako prílohu namiesto ryže.

 Odporučiť
bulgur pšeničný
Alergényobilniny obsahujúce lepok
PôvodTurecko
Príprava bulguru je veľmi jednoduchá a podobná ako pri kuskuse. Väčšinou spotrebuje až trojnásobok vody a môžete ho buď variť 15 minút v kuse, alebo stačí len 5 minút a nechať ho dôjsť pod pokrievkou. Je možné ho nechať aj napučať zaliatím studenej vody. Napučanie trvá približne hodinu.

energia: 1455kJ/343kcal

tuky: 1,5g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3g

sacharidy: 69,8g

z toho cukry: 9g

bielkoviny: 12,5g

soľ: 0,2g

loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...