Kakaové maslo natural BIO
605

Kakaové maslo natural BIO

5,30 /100g
 Skladom sklad 50ks
 Ako vybrať?
100g
O produkte

Kakaové maslo má veľmi jemnú čokoládovú vôňu.

 Odporučiť
kakaové maslo
PôvodEkvádor
Lisovaním rozdrvených kakaových bôbov, resp. kakaovej hmoty, vzniká kakaové maslo.

Kakaové maslo sa používa na zjemnenie chuti čokolády pri jej výrobe. Možno ho použiť aj na pečenie, varenie a vyprážanie (sladkých a slaných pokrmov). Kakaové maslo sa používa aj v kozmetike na veľmi suchú pleť a rôzne kožné ochorenia.

Výhodou kakaového masla je jeho odolnosť voči vysokým teplotám (cca 200 ° C).
Energetická hodnota: 3700 kJ (899 kcal)
tuky: 99,81 g
z toho: nasýtené mastné kyseliny: 59,48 g
sacharidy: 0,2 g
z toho: cukry: <0,40 g
bielkoviny: <0,20 g
soľ: <0,005 g

Soľ je v potravine obsiahnutá v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.
loader  Načítavam hodnotenia...
loader  Načítavam podobné produkty...